Tarinamme

Yrityksen sielu on päähineiden ja lakkien mallimestari Marja-Leena Tenhunen, jolla on 23 vuoden kokemus alalta. Hän on toiminut aiemmin juuri päähineiden ja hattujen tuotekehitystiimissä ja kahdeksan vuotta erikoismallimestarina. Päähineet ovatkin Marja-Leenalle elämäntapa – yhtä aikaa sekä työ että harrastus.


tarinamme

Marja-Leenan unelmana on, että jokainen löytäisi itselleen täydellisesti istuvan ja persoonaansa kuvaavan päähineen. Personal Design Hat on perustettu tämän unelman toteuttamiseksi!

Yritystä ei ole perustettu hetken mielijohteesta, vaan pikemminkin palavasta halusta työskennellä alalla ja auttaa ihmisiä täydellisen hatun löytämisessä.

Haetut patentit ja mallisuojat kuvaavat hyvin erityisosaamista ja innovatiivisuutta sekä aitoa mielenkiintoa ja motivaatiota työtä kohtaan. Päähineiden mallisuojat takaavat asiakkaille uniikit tuotteet!

Mallistoa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Taustalla on laajaan kokemukseen perustuva tieto-taito laadukkaan tuotteen valmistamisesta. Suunnittelussa otetaan aina huomioon myös istuvuus ja designin uudet tuulet. Päähineet ovat sekä laadukkaita että trendikkäitä. Persoonallisia päähineitä toteutetaan myös mittatilaustyönä. Personal Design Hatista saat tilauksesta myös erikoiskokoa tai -muotoa vaativia päähineitä.

Vahvalla kaavoittamisen ammattitaidolla Marja-Leena on onnistunut luomaan yksilöllisen ja luonnollisesti päähän istuvat tuotteet ja koko hattumalliston. Nykyisin Marja-Leena käyttää kaavoittamiseen modenia Grafis- kaavoitusjärjestelmää.

Personal Design Hat tuotteet myös Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter ja VK-Kontak (Venäjä)